Mode blog

Templates Online

Ideeën voor uw website.

Hieronder een kleine greep uit de vele templates mogelijkheden voor uw bedrijf

Alle onderstaande voorbeeld templates kunnen aangepast worden naar uw bedrijf
Teksten, foto's, kleuren, enz...

Contacteer ons voor één van deze 7 online Templates, om uw prijs te bepalen

 

15. Template voor houtbedrijf

Uitstraling voor een houtbedrijf, maar kan evengoed gebruikt worden voor een ander bedrijf. Kleuren kunnen aangepast worden, foto's, teksten enz... deze template dient ook om een afspraak te boeken door de klant, zonder dat jij zelf tijdens het werk moet stoppen om een afspraak te noteren voor de klant.

Hout.jpg

16. Template voor bouwsector

De onderstaande lay-out kan aangepast worden naar uw smaak,
en gebruikt worden voor elke sector of bedrijf.

Bouwbedrijven, renovatie werken, vloerders, bezetters, enz...

Elke firma kan zijn diensten online voorstellen aan nieuwe klanten. Zij kunnen online afspraken laten boeken, die dan ook automatisch in uw agenda komen te staan. Dit werkt op computer en op mobiele telefoon. Ook voor U.

nieuwbouw en renovatie.jpg

17. Template voor diëtiste
 

Om een succesvol bedrijf te hebben is een website niet meer weg te denken de dag van vandaag. Nieuwe potentiële klanten krijgen overzicht van wat u allemaal aanbiedt. Iedereen gaat eerst zoeken op interent voor informatie.

Ook bestaande klanten kunnen er informatie op vinden betreffende voedingsrecepten, enz. Deze website geeft ook de mogelijkheid dat klanten consultaties online kunnen vastleggen. Zeer makkelijk voor u, want u moet minder telefoons aannemen, zodat U met uw klanten kan bezig zijn. 

Template dietiste.jpg

18. Template voor kapsalons (2)

Kapperszaken kunnen hun online aanwezigheid optimaliseren door klanten hun diensten online te laten boeken, die dan ook automatisch in uw agenda komen te staan. Dit werkt op computer en op mobiele telefoon. Deze site stelt ook alle technische behandelingen en diensten voor aan de bezoekers die zij aanbieden. Met als gevolg, dat dit een aanmoediging is om meteen een afspraak te maken.

Template 11.jpg

19. Template voor bloemenzaak

Bloemenzaken werken momenteel ook veel online, om hun diensten en producten online te laten bestellen. Iemand die een boeketje voor zijn of haar geliefde vergeten te kopen is, kan nog snel mobiel een bestelling plaatsen, en laten afleveren. Dank u wel website! 

Template_bloemen.jpg

20. Template voor Cakes

Cup Cakes, taarten, Bento Cakes, enz... Er worden prachtige ontwerpen gemaakt, en willen allemaal hun diensten en producten online laten bestellen.Dit kan ook nog snel op mobiel als je het vergeten zou zijn. Een website is een must! 

Template top cakes.jpg
 
 
 
 
 

21. Template voor Meditatie en Wellness

U bent Persoonlijke Coach, een Energetisch Healer, een Intuïtieve Coach, een SAM-coach, een Therapeut in de Interactionele Vormgeving. Via dit visitekaartje bereikt u nieuwe klanten, of bestaande klanten om hen op de hoogte te houden van workshops of nieuwigheden.

meditatie.jpg
 

Neem contact op met ons.

Antwoord binnen de 24u

 

U kan ons bereiken op volgende manieren

       Mail naar info@dtdesign.be

       Via contactformulier

       Telefonisch via 0497 / 70 70 07

Bereikbaar 7 op 7 voor al uw vragen