Mode blog

Templates

Ideeën voor uw website.

Hieronder een kleine greep uit de vele templates mogelijkheden voor uw bedrijf

Alle voorbeeld templates kunnen aangepast worden naar uw bedrijf

 
Template fitness.jpg
6.webp
5.webp
3.webp
4.webp

7. Template voor een uniek product
 

Slank en futuristisch, de visionaire esthetiek van deze template maakt het perfecte startpunt voor een hittech of unieke bedrijfswebsite. Indrukwekkende geanimeerde scrollfuncties zullen toekomstige belanghebbenden zeker aanspreken die zich kunnen abonneren op bedrijfsupdates met behulp van de geïntegreerde Forms-app.

7.webp

8. Template om uw bedrijf voor te stellen
 

Deze heldere en gebruiksvriendelijke template is alles wat u nodig hebt om enthousiasme voor uw product of bedrijf aan te wakkeren. De overzichtelijke en georganiseerde secties bieden ruimte voor het presenteren van details over uw product of bedrijf, en de Chat-functie zal bezoekers aanmoedigen om verbinding te maken.

8.webp

9. Template voor online meditatielessen
 

Deze serene en aantrekkelijke nieuwe template voor online meditatielessen moedigt bezoekers aan om op adem te komen, in het moment te leven en opmerkzaam te zijn. Het aanbieden van live gestreamde lessen, lidmaatschappen en online lessen - deze praktische functies, gecombineerd met parallax scrollen, transparante video en geanimeerde bewegingen - maakt dit ontwerp aangenaam en verrassend.

2.webp

10. Template voor kunstgalerijen

Een kunstgalerij kan hier haar kunstwerken ten toon stellen, alsook online bestellingen laten plaatsen of reserven. Exposities kunnen aangekondigd worden, en er kunnen eventueel boekingen desbetreffend vastgelegd worden. Met als gevolg, dat dit een aanmoediging is om meteen een afspraak te maken, om een kunstwerk te kiezen.

10.webp.jpg
logoXXXXX.png

11. Template voor kapsalons (3)

Kapperszaken kunnen hun acties promoten, en updates automatisch laten versturen naar hun klanten die dan een kijkje kunnen gaan nemen op de site. Dit werkt op computer en op mobiele telefoon. Deze site stelt ook alle technische behandelingen en diensten voor, alsook de prijslijst. Met als gevolg, dat dit een aanmoediging is om meteen een afspraak te maken.

Template lat-out_salon1.jpg

12. Template voor kapsalons (4)

Een variant voor kapperszaken om acties promoten, en updates automatisch laten versturen naar hun klanten die dan een kijkje kunnen gaan nemen op de site. Dit werkt op computer en op mobiele telefoon. Deze site stelt ook alle technische behandelingen en diensten voor, alsook de prijslijst. Met als gevolg, dat dit een aanmoediging is om meteen een afspraak te maken. Alles is aanpasbaar.

Template lat-out_salon3.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bedankt voor uw inzending

Bereikbaar 7 op 7 voor al uw vragen

Neem contact op met ons.

Antwoord binnen de 24u

 

U kan ons bereiken op volgende manieren

       Mail naar info@dtdesign.be

       Via contactformulier

       Telefonisch via 0497 / 70 70 07